Stel je voor, je koopt een magische doos. Vol spanning open je het touwtje en werpt er een blik in. Een wolk van geuren komt je tegemoet. In de doos zit een overvloed aan kruiden, bijzondere ingrediënten en een belevenis. Een belevenis die jouw wereld extra mooi maakt. Je wordt meegenomen op een kruidige reis naar nieuwe mogelijkheden, naar kleine momenten van geluk, naar time-outs voor jezelf, naar creatieve hoogtepunten, naar interessante weetjes over kruiden, naar aandacht voor je omgeving, naar meer sprankeling in je leven. Hier was je aan toe. Je snuift de betoverende geur nog een keer op, sluit je ogen en laat je meevoeren…

Wat is Scent & Joy?

Scent & Joy is een gekruide totaalbelevenis. Het is tegelijkertijd een speelse kruidenervaring, een minicursus, een doe-het-zelfpakket, een verwennerij, een mindfulnesstraining én een mysterieuze doos vol ingrediënten om thuis culinaire, creatieve, medicinale of cosmetische kruidenactiviteiten uit te voeren. Het pakket met ingrediënten wordt aan je deur bezorgd. Je kunt bijvoorbeeld kiezen om hoestsiroop of dagcrème te maken, of misschien wel limoncello, badbonbons of insectenzalf. Dit kruidenbelevenispakket wil jou inspireren tot een natuurlijk en sprankelend leven met meer aandacht, plezier en tijd voor jezelf. Ervaar hoe het is om te Genieten met een grote G, stressloos te leven en te ondervinden dat je tijd genoeg hebt om gelukkig te zijn, zelfs als het druk is. Scent & Joy is een bijzonder cadeau voor jezelf, maar ook voor een goede vriendin, je moeder of een jarige collega. Het is een belevenis die al je zintuigen prikkelt. Laat je meevoeren door de geur van winterse kruidenthee, knisperende zaden in je vijzel, het frisse gevoel van Goudsbloemcrème op je gezicht of de smaak van zelfgebakken brownies met Rozenganache. Kruid je leven op een concrete manier!

Welke smaken zijn er?

De kruidenbelevenissen bestaan in drie verschillende smaken: Kruidig, Hartig en Pittig. Daarnaast kan je zelf een specifieke kruidenactiviteit kiezen, bijvoorbeeld handcrème of kruidenthee. Regelmatig worden er nieuwe activiteiten in de shop gezet, dus houd de website in de gaten!

KRUIDIG: voor de nieuwsgierige kruidenliefhebber!

Als je interesse hebt in kruiden en natuurlijk leven en wilt proeven van de sfeer bij Scent & Spice of als je op zoek bent naar een origineel cadeau, laat je dan verrassen door de Kruidige variant. Deze belevenis bestaat uit een luxe doos met hoogwaardige ingrediënten voor het uitvoeren van een activiteit. Je schrijft je in op de online leeromgeving om een handleiding, instructie- en inspiratievideo’s en andere extra’s, zoals recepten of geluidsfragmenten, te downloaden. Je krijgt dus een kruidenervaring, een minicursus, een kruidenproduct én een kleine mindfulnesstraining in één.

HARTIG: voor de kruidenliefhebber die zichzelf in de watten wil leggen!

Als je jezelf eens echt wilt verwennen, mindful aan de slag wilt met kruiden en natuurlijk leven, en tegelijkertijd op een gemoedelijke manier kennis wilt vergaren over kruidengebruik, dompel jezelf dan onder in een Hartige belevenis. Je krijgt het Kruidige pakket, inclusief twee extra kruidenactiviteiten, wandel- en kijkinstructies, meditatie- en mindfulnessoefeningen, extra inspiratievideo’s, weetjes en tips, toegang tot een geheime Facebook-groep en individuele vragensessies. Daarnaast mag je een workshop naar keuze volgen. Zo kunnen we elkaar ook in levenden lijve ontmoeten.

PITTIG: voor de kruidenliefhebber die tot op het bot van het leven geniet!

Als je met je handen in de kruiden wilt genieten van eigen kruidencreaties, kennis wilt opdoen om kruiden meer in je leven te integreren, met aandacht stil wilt staan bij jezelf en je omgeving, kennis wilt vergaren over hoe je wat “peper” aan je leven kunt toevoegen en jezelf compleet wilt verwennen, kies dan voor de Pittige variant. Je krijgt het Hartige pakket, inclusief een kruidenwellnessdag op een fantastische plek. Dit is een dag vol kruiden, wellness, frisse lucht, verrassingen, workshops en een heerlijke kruidige lunch, samen met een klein groepje andere levensgenieters.

 

Hieronder staan de drie smaken nog eens overzichtelijk op een rij. Bij elk pakket krijg je bovendien een voucher, waarmee je gratis of voor een gereduceerd tarief kunt deelnemen aan één van de inspiratie-evenementen met sprekers en workshops die om de drie maanden georganiseerd worden. Maak kennis met de drie verschillende smaken van Scent & Joy en vind je eigen unieke smaak. Doe je mee?

Kruidig

Belevenispakket met 1 kruidenactiviteit als cadeau voor jezelf of een ander

  

 Inhoud:

 Ingrediënten voor 1 kruidenactiviteit

Toegang tot online instructie- en/of inspiratievideo’s, een handleiding en andere extra's

Korting op inspiratie-evenement met sprekers en workshops

Hartig

Belevenispakket met 3 kruidenactiviteiten en een workshop naar keuze

  

Inhoud:

Ingrediënten voor 3 kruidenactiviteiten

Notitieboekje

Toegang tot online instructie- en inspiratievideo’s, handleidingen, recepten, wandel- en kijkinstructies, schrijfopdrachten, meditatie- en mindfulnessoefeningen en weetjes en tips

Toegang tot een geheime FB-groep

2 individuele vragensessies van elk 30 minuten via Skype

1 workshop naar keuze

Gratis toegang tot inspiratie-evenement met sprekers en workshops

Pittig

Belevenispakket met 3 kruidenactiviteiten, een workshop naar keuze en een belevenisdag

 

Inhoud:

Ingrediënten voor 3 kruidenactiviteiten

Notitieboekje

Toegang tot online instructie- en inspiratievideo’s, handleidingen, recepten, wandel- en kijkinstructies, schrijfopdrachten, meditatie- en mindfulnessoefeningen en weetjes en tips

Toegang tot een geheime FB-groep

3 individuele vragensessies van elk 30 minuten via Skype

1 workshop naar keuze

1 belevenisdag vol kruiden, verwennerij, frisse lucht, verrassingen en een heerlijke kruidige lunch

Gratis toegang tot inspiratie-evenement met sprekers en workshops

Welk resultaat kan je verwachten?

Door de kruidenactiviteiten breid je je kennis over het gebruik van kruiden uit en leer je kruiden op allerlei manieren toepassen. Je ervaart hoe heerlijk het is om ambachtelijk, creatief en rustig bezig zijn, met je handen in de kruiden, tussen hemelse geuren en texturen. Toch ligt de echte meerwaarde niet in het maken van de specifieke kruidenproducten, maar in de manier waarop je dat doet, met aandacht en liefde voor jezelf en je omgeving. Als je tijd voor jezelf creëert, leer je beter omgaan met spanning en stress. Het zorgt ervoor dat je met plezier en opgeladen naar je werk gaat en een vrolijke en ontspannen collega, partner of vriend(in) bent. Daarnaast spreek je door de opdrachten hersendelen aan die normaal mogelijk minder aan bod komen. Daardoor word je creatiever en leer je out-of-the-box denken. Dit creëert ruimte om oude patronen te doorbreken en nieuwe dingen te proberen. Zo wordt de wereld weer een vat vol mogelijkheden, kleur en flow. Geniet met kruiden en laat je leven weer stromen!

Inspiratie-evenement

Elk kwartaal organiseert Scent & Spice samen met een aantal samenwerkingspartners een inspiratie-evenement met sprekers en workshops. De invulling daarvan verschilt per keer. De evenementen vinden plaats op een inspirerende plek in het groen. Bij inschrijving voor een cursus of een Hartige of Pittige belevenis krijg je een gratis toegangsvoucher en als je je inschrijft voor een workshop of Kruidige belevenis ontvang je een kortingsvoucher. Verder is iedereen die geïnteresseerd is welkom om een toegangsticket te kopen. Er kunnen per keer maximaal 40 mensen deelnemen, dus wees er snel bij!

Een kruidenbelevenis op maat

Ben je op zoek naar natuurlijke producten of kruidige relatiegeschenken op maat, voor je bedrijf, bruiloft of evenement? Of wil je een inspiratiegesprek om zelf aan de slag te gaan? Er is heel veel mogelijk!

 

Een ontspanningsthee als afsluiter van je yogalessen?

Badbonbons voor in de goodiebag van je prachtige evenement?

Een proeverij van zelfgemaakte likeuren voor het bedrijfsuitje?

Kruidenzeep voor de toiletruimte van je coachingsbedrijf?

Geurig badzout dat speciaal ontworpen is voor jouw spa?

Massageolie met een eigen geursamenstelling voor je massagepraktijk?

Kruidensnoepjes voor op de balie van de receptie?

Een kruidig eindejaarsgeschenk voor je werknemers?

 

Wil je liever zelf aan de slag, maar heb je inspiratie of recepten nodig? Boek dan een inspiratiegesprek!

Vraag hier naar de voorwaarden!