Schrijf je in voor de informatiesessie over mijn nieuwe mentorprogramma voor avonturiers, dromenvangers, levensgenieters en andere moedige vrouwen die toe zijn aan het verwezenlijken van nieuwe dromen, professioneel of persoonlijk, en daarbij wat peper in hun reet kunnen gebruiken.

Het programma staat in de startblokken!

Het is een intensief programma van 6 maanden waarin creativiteit en playfulness centraal staan en waarin je dromen en passies (her)ontdekt, belemmerende overtuigingen bevecht, faal- en straalangst overwint, leiderschap pakt over je leven en/of werk en toewerkt naar het leven/werk dat jij voor ogen hebt.

Ik start begin april met een pilotgroep van 10 VROUWEN die het programma samen met me kunnen uittesten en finetunen VOOR DE HELFT VAN DE NORMALE PRIJS.

Wil je graag op avontuur door het leven en je eigen dromen stap voor stap verwezenlijken?

Dan nodig ik je graag uit om deel te nemen aan een informatiesessie waarin ik het programma helemaal uit de doeken doe op dinsdag 2 maart om 20 uur, via het programma Zoom. Je kunt daarbij ook alle vragen stellen die je hebt. Als je na de sessie denkt dat het bij je past, maken we een individuele Zoom- of belafspraak om wederzijdse verwachtingen af te kaarten. Ik check dus altijd eerst of de verwachtingen die je hebt, kloppen met wat ik bied.

Hieronder kan je inschrijven voor de informatiesessie.

Leave this empty: