Online cursus in groepsverband met vraag- en antwoordsessies

De kruidige variant van de cursus Making sense(s) of herbs is een online kruidencursus van 5 maanden in groepsverband. Je maakt deel uit van een groep, wat niet alleen gezellig is, maar waardoor je ook de kans krijgt van elkaar te leren, recepten uit te wisselen en gezamenlijke projecten aan te pakken of wandelingen te organiseren. Daarnaast heb je alle mogelijkheid om vragen te stellen, onder andere via tweewekelijkse online vraag- en antwoordsessies.de online kruidencursus is beschikbaar via een online leeromgeving

De kruidige variant is georganiseerd binnen een professionele online leeromgeving. Op het moment van inschrijving krijg je toegang tot de leeromgeving (dat kan dus vandaag al zijn) en die toegang houd je tot 1 jaar na de startdatum (dus tot 7 maart 2022). Al het materiaal kan je downloaden en/of printen, zodat je er ook na de opleiding nog toegang toe hebt.

 

De cursus bestaat uit een aantal onderdelen:

Online leeromgeving

De online leeromgeving omvat alles wat in de pittige variant zit, dus schriftelijke lessen, video’s, audiobestanden, plantportretten, receptenboeken, praktijkopdrachten, toetsen en vragen.

Online vraag- en antwoordsessies in groep

Ik organiseer tweewekelijkse online vraag- en antwoordsessies, waarin je vragen kunt stellen. Ik doe dit in groep, zodat je ook kunt leren van vragen die anderen hebben. Op die manier ontstaat er ook een groepsgevoel en vind je wellicht gelijkgestemde maatjes om er bij jou in de buurt samen op uit te trekken. De sessies vinden afwisselend op dinsdag- en woensdagavond plaats. Er bestaat altijd de mogelijkheid om op vraag van de groep extra avonden in te plannen, zodat er voor iedereen genoeg aandacht is. De sessies worden opgenomen en als video’s in de online leeromgeving geplaatst, zodat je ze terug kunt kijken als je er een keer niet bij kunt zijn.

Online communityervaringen met smeerwortelzalf

Naast de online leeromgeving waar je informatie met andere deelnemers kunt uitwisselen, maak ik gebruik van een besloten FB-groep, waarin van alles gedeeld mag worden. Er zijn dus twee online uitwisselingsplatforms. Je kunt er vragen stellen, recepten delen, ervaringen uitwisselen, tips geven, resultaten van opdrachten laten zien, en foto’s of video’s posten. Ik deel er zelf ook bijkomende informatie die ik in de loop van de cursus tegenkom.

 

EXTRA BONUS!

Ik organiseer een kennismakingsbijeenkomst voor alle mensen die de kruidige of hartige variant van de cursus volgen. Je kunt er de andere deelnemers in levenden lijve ontmoeten. De bijeenkomst staat in het teken van kennis over en genieten van kruiden. Deze dag is extra en optioneel.

 

Materialen om thuis recepten te maken zijn niet bij de cursus inbegrepen.