Annelies van Woudenberg

Ik geniet met volle teugen van de hartige variant van de cursus Making sense(s) of herbs. Eigenlijk zou ik het liefst alle andere dingen aan de kant willen schuiven en er helemaal in willen duiken. Maar ja, het dagelijks leven gaat ook door dus dat gaat jammer genoeg niet.

De cursus zit organisatorisch heel goed in elkaar. Dat merkte ik al in het begin bij het voorstelrondje, Dat deed je vooraf en niet tijdens de eerste bijeenkomst. Het kunnen kleine irritatiepuntjes zijn bij mij, als er uitgebreid voorgesteld wordt en er daardoor kostbare tijd verloren gaat. Dat heb je op deze manier goed opgevangen!

De vraag- en antwoordsessies zijn erg waardevol en interessant, inclusief de extra thema’s. En bij afwezigheid is het zo fijn om het op je gemak na te kunnen luisteren (ik betrapte me er bij het luisteren op dat ik begon te praten alsof ik live bij de sessie aanwezig was). Die sessies geven mij ook een gerustgesteld gevoel dat, als ik iets van de stof niet goed begrijp, ik het altijd tijdens deze avonden kan vragen.

De bijeenkomsten zijn voor mij een feestje. Ontzettend goed voorbereid. Het ontbreekt ons werkelijk aan niets. Het is duidelijk wat er die dag gedaan gaat worden, goed begeleid en aan de inwendige mens wordt ook ruimschoots gedacht. Wat een lekkernijen!!

En dan ‘juf Nele’. Je hebt een bak informatie, maar je bent geen betweter. Je brengt het op een prettige, duidelijke en kundige wijze. Echt heel knap dat je een groep kan begeleiden met beginnelingen en mensen die al eerder in de materie gedoken zijn. Ik voelde me direct bij jou op m’n gemak.