Samen met acht andere vrouwen ben ik begin april 2021 begonnen aan het mentorprogramma Spice Up! (Noot: dit programma is doorontwikkeld tot het programma REWILD!). Nele zocht stoere vrouwen die hun droom wilden laten uitkomen. Ja, daar wilde ik graag bij zijn! Na het webinar en een slapeloze nacht heb ik me meteen om 7:30 aangemeld.

Nele neemt je op een hele prettige manier mee in het programma. Ze zorgt voor een goede sfeer en voor een zeer veilige bedding en schroomt er niet voor om ook zelf haar kwetsbaarheid te tonen. Ze heeft veel respect voor ieders verhaal. Er was op maandagochtend een kickstart, zodat je een intentie voor die week kon neerzetten, en op vrijdag schreef ik neer waar ik die week dankbaar voor geweest was. Zowel de samenkomsten in het Pakhuis als de online sessies waren zeer afwisselend.

Het programma heeft mij net dat zetje gegeven om voor mijn droom te gaan. Het heeft me veel nieuws en zelfinzicht gebracht. Ik heb mezelf mogen omarmen. Ik zou het iedereen aanraden, omdat het zoveel tijd scheelt. En tijd is kostbaar. Het aangaan van je droom gaat zoveel makkelijker als je de valkuilen ziet en herkent en daar met Neles begeleiding en de inhoud van het programma doorheen geloodst wordt. Voor mij heeft het meer opgeleverd dat dat ik er ooit voor betaald heb. Ik wens je een fijne reis!

Noot: wegens de persoonlijke aanpak van dit programma zijn de recensies ervan geanonimiseerd.

C.T

Ik ging steeds in hetzelfde kringetje rond en was in het zorgen voor de ander mijn eigen spoor kwijt geraakt. Ik wilde graag het leven kunnen leiden dat mij recht doet en had behoefte aan een nieuwe koers. Ik zag in Nele een mooi voorbeeld van hoe je vanuit je eigen kracht en kwaliteit een leven en bedrijf opbouwt en wilde graag van haar leren.

Ik zou het programma (Noot: het programma Spice Up! dat de basis heeft gevormd van het programma REWILD!) aanraden aan iedereen die zoekt naar inspiratie, inzicht en een uitgebreide toolbox om zelf mee aan de slag te gaan. Ik noem het “Nele’s magical toolbox of happiness”. Het programma heeft een heldere structuur en opbouw en neemt je stap voor stap mee op weg naar een daadkrachtiger, gerichter levenshouding. Je bouwt aan een vrijere en puurdere versie van jezelf en je dromen. Door nieuwe inspiratie en aandachtspunten aan te scherpen vormt zich een andere mindset. Je wordt gestimuleerd om je intuïtie aan te zetten en voluit te leven. Een half jaar privé Happinez in groepsverband.

Ik vind Nele heel aardig. Ze heeft een mooie mix van afstand en nabijheid en ze gaat respectvol om met de cursisten en het groepsproces. Ze is gepassioneerd en verzorgt alles tot in de puntjes. Als ze aan het coachen is, is ze heel helder en spot-on en zie je haar volle potentieel.

Noot: wegens de persoonlijke aanpak van dit programma zijn de recensies ervan geanonimiseerd.

W.T.

Het mentorprogramma (Noot: dat de basis heeft gevormd van het programma REWILD!) gaat over jezelf leren kennen, zien, voelen, horen en (het)ontdekken. Een reis naar binnen, leren durven, leren dromen. Jezelf “in the picture” zetten. Jouw leven leven! 

Ik was al enige tijd zoekende en het programma kwam op het juiste moment. Er waren veel “aai-openers” en “aha-momenten”. Veel kwartjes en knikkers rollen nog na. Nele is er en doet het met veel flair en jeu. Haar joie de vivre is zeer aanstekelijk! Als iedereen zo zou kunnen en mogen groeien als ik heb gedaan, zou de wereld er stukken mooier voorstaan. Wat ik heb geleerd en beleefd is onbetaalbaar.

Noot: wegens de persoonlijke aanpak van dit programma zijn de recensies ervan geanonimiseerd.

B.G.