© Minneboo Fotografie
Nicole Minneboo

Er bestaat tegenwoordig een hernieuwde belangstelling voor planten en hun toepassingen. Her en der worden

cursussen, workshops, wandelingen en boeken aangeboden. Elk aanbod heeft een eigen specifieke meerwaarde, afhankelijk van de inhoud, de vorm of de persoonlijkheid van de mens die achter het aanbod zit.

 

De keuze is aan jou!

 

Alleen jij weet waar je naar op zoek bent en welk aanbod je behoefte vervult. Het enige wat ik kan doen, is duidelijkheid geven over wie ik ben, waar ik voor sta, wat ik bied en hoe ik dat precies doe, zodat jij een weloverwogen keuze kan maken of Scent & Spice is wat je zoekt.

 

Ik ben Nele Odeur

Scent & Spice is mijn alter ego

 

Ik wil mensen via het gebruik van planten laten proeven van een natuurlijke, sprankelende levensstijl, met aandacht voor eenvoudig geluk, plezier en ontspanning en kennis over duurzaam gebruik van wat onze natuurlijke omgeving te bieden heeft. Als etnobotanica heb ik wetenschappelijke kennis over het gebruik van planten, als kruidenkundige weet ik hoe je die kennis in het dagelijks leven kunt toepassen, en als verhalenverteller kan ik je daar alles op een boeiende manier over vertellen.

Ik ben kleurrijk op mijn eigen doodgewone manier.

 

Mijn natuurlijke biotoop en geboortegrond liggen in de Zuid-Limburgse heuvels, maar ik woon in Rhenen. Boven op een Berg. Lief en ik kochten er een grote tuin met een klein huis, waar de eekhoorns door de ramen naar binnen gluren. Kind kwam erbij en houdt ons elke dag bij de les om het bijzondere in het gewone te zien. De tuin is onze voorraadschuur en de keuken het hart van het huis. We zijn onmetelijk rijk, want we hebben weinig spullen die ons afleiden van wat er echt toe doet: liefhebben, genieten, lachen, praten en eten. We hebben nooit een ochtendspits en genieten wanneer het kan van een kopje koffie in de zon. En we bikkelen met plezier om drie bedrijven in de lucht te houden: Scent & Spice, In het Pakhuis en Sin Fronteras Language Services. We zijn zwaar bevoorrecht: een simpel leven met een gouden randje.

 

Het team

Klik op de foto's voor meer informatie.

Nele

Riens

profielfoto Riens Middelhof