Bestelling plaatsen

Scent & Spice verkoopt diensten, zowel aan particulieren als aan zakelijke partners. Om als particulier een bestelling te plaatsen, hoef je geen account aan te maken. Je klikt eenvoudigweg de producten (bijvoorbeeld een workshop of een cursus) aan en controleert vervolgens de aantallen in je “Winkelwagen”. Vervolgens kan je doorklikken naar “Afrekenen”. Hier vul je een factuuradres in en, indien relevant, een afleveradres en kies je een betaal- en verzendmethode. Als alles naar wens is ingevuld, kan je klikken op “Bevestig bestelling” en is de bestelling geplaatst. Je ontvangt vervolgens een bestelbevestiging via email. Als je een dienst hebt gekocht, zoals een cursus of workshop, dan ontvang je via email binnen 2 werkdagen aanvullende informatie.

Als je een zakelijke bestelling wilt plaatsen, bijvoorbeeld voor eindejaarscadeaus, een consultancy of een voordracht, neem dan contact op.

 

Betaalmethoden

Je kunt je online bestelling op verschillende manieren betalen:

  • iDEAL (geen transactiekosten): Op deze manier betaal je in je eigen vertrouwde internetbankieromgeving. Je doorloopt dezelfde stappen als je bij internetbankieren gewend bent, met als voordeel dat de betaling met alle gegevens al voor je klaarstaat. Deze betaalservice is beschikbaar voor klanten van ING, ABN AMRO, Rabobank, SNS, SNS Regio, Friesland Bank, ASN, Fortis en Triodos.
  • Handmatige overschrijving (geen transactiekosten): Je kunt het bedrag handmatig overschrijven. Let op! Je inschrijving voor een cursus of workshop is pas bevestigd wanneer Scent & Spice de betaling ontvangen heeft. Je kunt het bedrag overmaken naar onderstaand rekeningnummer. Het is daarbij belangrijk dat je het factuurnummer vermeldt. Het factuurnummer kan je terugvinden in de email die toegestuurd wordt wanneer de bestelling geplaatst is.
  • Achteraf betalen: Zakelijke partners kunnen ook achteraf betalen. Dit geldt niet voor particulieren.

 

Bankgegevens

Betalingen vanuit Nederland:

IBAN (ASN): NL47 ASNB 0942 2884 83

Ten name van: Scent & Spice
Vestigingsplaats: Rhenen

Betalingen vanuit het buitenland:

Hiervoor kan je de internationale bankgegevens gebruiken. Je hebt daarbij ook de BIC-code nodig.

IBAN (ASN): NL47 ASNB 0942 2884 83
BIC-code: ASNB NL21

Ten name van: Scent & Spice
Vestigingsplaats: Rhenen, Nederland

Alle prijzen van diensten die via www.scentandspice.nl verkocht worden zijn inclusief BTW. Voor zakelijke partners en bedrijven gelden zakelijke tarieven. Neem hiervoor vrijblijvend contact op.