Bestelling plaatsen

Scent & Spice verkoopt zowel aan particulieren als aan zakelijke partners. Om als particulier een bestelling te plaatsen, hoef je geen account aan te maken. Je klikt eenvoudigweg de producten aan die je wilt bestellen en controleert vervolgens de aantallen in je “Winkelwagen”. Vervolgens kan je doorklikken naar “Afrekenen”. Hier vul je een factuuradres in en, indien relevant, een afleveradres en kies je een betaal- en verzendmethode. Als alles naar wens is ingevuld, kan je klikken op “Bevestig bestelling” en is de bestelling geplaatst. Je ontvangt vervolgens een bestelbevestiging via email. Als je een fysiek product besteld hebt, wordt dan je bestelling in orde gemaakt. Je ontvangt een bericht op het moment dat je pakket verzonden wordt, dan wel klaar staat voor afhalen. Als je een dienst hebt gekocht, zoals een cursus of workshop, dan ontvang je via email binnen 2 werkdagen aanvullende informatie.

Als je een zakelijke bestelling wilt plaatsen, bijvoorbeeld voor eindejaarscadeaus, een consultancy of een voordracht, neem dan contact op.

Levertijd

Scent & Spice is geopend op werkdagen van 09:00 tot 17:00. Bestellingen worden dan verpakt en verzonden. Het streefdoel is een levertijd van maximaal 3 werkdagen na ontvangst van betaling, maar meestal heb je een pakket de volgende werkdag al in huis. Wanneer de verwerking van je order onverhoopt langer duurt dan 3 dagen, wordt dit via email of telefoon doorgegeven.

Verzendkosten

De pakketten worden met Post NL verzonden. Scent & Spice hanteert de volgende verzendkosten:

Verzending binnen Nederland:

  • Bestellingen binnen Nederland met Track & Trace: 6,95 EUR + 21% BTW (tot 10 kg)
  • Aangetekende bestellingen binnen Nederland: 8,60 EUR + 21% BTW (tot 10 kg)

Verzending naar België:

  • Bestellingen naar België zonder Track & Trace: 9 EUR + 21% BTW (tot 2 kg)
  • Bestellingen naar België met Track & Trace: 13 EUR + 21% BTW (tot 2 kg)
  • Aangetekende bestellingen naar België: 14,65 EUR + 21% BTW (tot 2 kg)

Andere landen op aanvraag. Neem daarvoor contact op.

Zelf afhalen

Je kunt een afspraak maken om je bestelling af te halen aan de Nieuwe Veenendaalseweg 208 in Rhenen. Houd er rekening mee dat Scent & Spice geen winkel is, maar een thuisadres. Meestal kan je een bestelling de volgende dag al ophalen.

Betaalmethoden

Je kunt je online bestelling op verschillende manieren betalen:

  • iDEAL (geen transactiekosten): Op deze manier betaal je in je eigen vertrouwde internetbankieromgeving. Je doorloopt dezelfde stappen als je bij internetbankieren gewend bent, met als voordeel dat de betaling met alle gegevens al voor je klaarstaat. Deze betaalservice is beschikbaar voor klanten van ING, ABN AMRO, Rabobank, SNS, SNS Regio, Friesland Bank, ASN, Fortis en Triodos.
  • Handmatige overschrijving (geen transactiekosten): Je kunt het bedrag handmatig overschrijven. Let op! De bestelling wordt pas verzonden wanneer Scent & Spice de betaling ontvangen heeft. Je kunt het bedrag overmaken naar onderstaand rekeningnummer. Het is daarbij belangrijk dat je het factuurnummer vermeldt. Het factuurnummer kan je terugvinden in de email die toegestuurd wordt wanneer de bestelling geplaatst is.
  • Achteraf betalen: Zakelijke partners kunnen ook achteraf betalen. Dit geldt niet voor particulieren.

Bankgegevens

Betalingen vanuit Nederland:

IBAN (ASN): NL47 ASNB 0942 2884 83

Ten name van: Scent & Spice
Vestigingsplaats: Rhenen

Betalingen vanuit het buitenland:

Hiervoor kan je de internationale bankgegevens gebruiken. Je hebt daarbij ook de BIC-code nodig.

IBAN (ASN): NL47 ASNB 0942 2884 83
BIC-code: ASNB NL21

Ten name van: Scent & Spice
Vestigingsplaats: Rhenen, Nederland

Alle prijzen van producten die via www.scentandspice.nl verkocht worden zijn inclusief BTW. Voor zakelijke partners en bedrijven gelden zakelijke tarieven. Neem hiervoor vrijblijvend contact op.

Producten retourneren

Je kunt een bestelling (in de originele ongeopende verpakking en in ongebruikte staat) binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Let op! Neem altijd eerst contact op met Scent & Spice vóór je een bestelling retour stuurt.

Je kunt een bestelling met een kopie van de factuur of orderbevestiging retour sturen naar het volgende adres:

Scent & Spice

Nieuwe Veenendaalseweg 208

3911 MR Rhenen

Het bestelde artikel dient ongebruikt te zijn en opnieuw verkocht te kunnen worden. Artikelen die onverkoopbaar zijn geworden door bijvoorbeeld een beschadigde verpakking, vlekken of andere gebreken en/of beschadigingen, worden door Scent & Spice niet gecrediteerd. Jij bent verantwoordelijk voor verlies en/of beschadiging tijdens het terugzenden naar Scent & Spice. Pak het pakket dus goed in en verzend het eventueel verzekerd. Beschadigde retourzendingen worden door Scent & Spice niet gecrediteerd. De verzendkosten voor de retourzending zijn voor jou, tenzij Scent & Spice een verkeerd artikel geleverd heeft of het artikel gebreken vertoont. In dat geval zijn de kosten voor Scent & Spice.

Zorg dat een retourzending voldoende gefrankeerd is. Indien dat niet zo is, kan Post NL een boete opleggen. Dit wordt door Scent & Spice verrekend met het terug te storten aankoopbedrag. Alleen het aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen wordt teruggestort; niet de verzendkosten. Zodra de bestelling onbeschadigd en voldoende gefrankeerd door Scent & Spice ontvangen is, wordt het aankoopbedrag binnen 14 dagen teruggestort. Indien er geen bankgegevens worden opgegeven, wordt het bedrag via de iDEAL provider teruggestort op de rekening die voor de betaling is gebruikt.