Ik ben Nele Odeur en Scent & Spice is mijn bedrijf en mijn passie. Door een jarenlang verblijf in Brazilië en Bolivia bij mensen die de natuur inzetten in alle aspecten van hun leven – van medicijn tot kleding en van voeding tot ritueel – besef ik hoever we zelf zijn afgedwaald van al het moois dat de natuur te bieden heeft. Mijn drijfveer is jou via het gebruik van kruiden te laten proeven van een natuurlijke, sprankelende levensstijl, met aandacht voor eenvoudig geluk, plezier en ontspanning en met kennis over hoe je duurzaam gebruik kunt maken van de natuur. Als etnobotanica heb ik wetenschappelijke kennis over het gebruik van kruiden, als kruidenkundige weet ik hoe je die kennis in het dagelijks leven kunt toepassen, en als verhalenverteller kan ik je daar alles op een boeiende manier over vertellen. Scent & Spice omvat een waaier aan activiteiten die gericht zijn op consumenten, zoals cursussen, workshops en kruidige dozen. Daarnaast sta ik open voor business-to-business activiteiten en kan je me inhuren als gastdocent, spreker, consultant, co-creator of coach.