Annika Wessels

(Zweden) |

Ik schreef me in voor de pittige variant van de cursus Making sense(s) of herbs, omdat ik in Zweden woon. Voorafgaand had ik wat twijfels, omdat het toch een bedrag is om neer te leggen. Maar er zat een zaadje in mij dat wilde ontkiemen. Ik heb er geen seconde spijt van gehad. Wat een leuke, toegankelijke en inhoudelijk goede cursus!

Voordat ik deze cursus begon vond ik het lastig om na te gaan of bepaalde informatie over kruiden wel klopte en durfde ik niet goed iets te proberen of aan te nemen. Nu weet ik hoe ik kan nagaan of de informatie (volledig) klopt, op basis van de inhoudsstoffen en de gebruikte extractiemethoden.

Hoe leuk is het om nu zelf te kunnen wildplukken en daar allerlei bereidingen van te maken. “Mijn” anti-jeukzalf (een aangepaste variant van jouw recept) vindt gretig aftrek in mijn naaste omgeving. Iedereen is verbluft van hoe goed het werkt. Inmiddels heb ik ook met succes diverse andere zalfjes, lipbalsems en tincturen gemaakt.

Ik ga de cursus nog eens helemaal opnieuw volgen (fijn dat dit kan door de onbeperkte toegang!). Hopelijk vallen er dan nog meer kwartjes. Dat zaadje dat in mij zat, is door jouw cursus ontkiemd. Het heeft zich kunnen wortelen en is tot bloei gebracht. En het fijne is: ik blijk een vaste plant! Want één ding staat vast: ik zal verder groeien!

Jouw cursus kan en zal ik echt iedereen aanraden. Het geeft je een hele goede basis om zelfstandig verder op te kunnen bouwen. Voor een (online) vervolg-/verdiepingscursus zou ik me direct aanmelden.