C.T

Samen met acht andere vrouwen ben ik begin april 2021 begonnen aan het mentorprogramma Spice Up! (Noot: dit programma is doorontwikkeld tot het programma REWILD!). Nele zocht stoere vrouwen die hun droom wilden laten uitkomen. Ja, daar wilde ik graag bij zijn! Na het webinar en een slapeloze nacht heb ik me meteen om 7:30 aangemeld.

Nele neemt je op een hele prettige manier mee in het programma. Ze zorgt voor een goede sfeer en voor een zeer veilige bedding en schroomt er niet voor om ook zelf haar kwetsbaarheid te tonen. Ze heeft veel respect voor ieders verhaal. Er was op maandagochtend een kickstart, zodat je een intentie voor die week kon neerzetten, en op vrijdag schreef ik neer waar ik die week dankbaar voor geweest was. Zowel de samenkomsten in het Pakhuis als de online sessies waren zeer afwisselend.

Het programma heeft mij net dat zetje gegeven om voor mijn droom te gaan. Het heeft me veel nieuws en zelfinzicht gebracht. Ik heb mezelf mogen omarmen. Ik zou het iedereen aanraden, omdat het zoveel tijd scheelt. En tijd is kostbaar. Het aangaan van je droom gaat zoveel makkelijker als je de valkuilen ziet en herkent en daar met Neles begeleiding en de inhoud van het programma doorheen geloodst wordt. Voor mij heeft het meer opgeleverd dat dat ik er ooit voor betaald heb. Ik wens je een fijne reis!

Noot: wegens de persoonlijke aanpak van dit programma zijn de recensies ervan geanonimiseerd.