Josien Enklaar

Eigenaar Ruimte voor Mindful Bewegen |

Ik ben blij en onder de indruk van de kwaliteit van je cursus. Woorden als grondig, niet iets aan het toeval overlatend, in duidelijke taal een complexe materie brengen, humor, spicy, speels, smakelijk. Het hoort er allemaal bij. Een cursus voor de “senses”. Mooie afwisseling tussen taai en licht en leuk. Veel informatie is overweldigend mooi en intrigerend. Ik weet er al het één en ander van, maar door de cursus voel ik zo’n diep respect voor de wijsheden van het plantenrijk. Wat een rijkdom!
Ik heb de opstart erg lastig gevonden, vooral ook omdat ik niet gewend ben aan online en van beeldscherm lezen en studeren. Bij terugbladeren in de modules was ik vaak de weg kwijt. Maar ik heb er mijn weg in gevonden. Het was voor mij helemaal opnieuw leren leren.
Ik denk dat de tijdsinvestering veel groter is dan je aangeeft op de website, zeker als je het grondig wilt aanpakken. Het is immers niet alleen de theorie, maar ook kruiden plukken, deze verwerken en vervolgens alles opruimen. Gelukkig heb ik deze tijd en doe het graag. Kortom, het is een juweel van een cursus en het werkt door in hoe ik tegen de huidige wereld aankijk m.b.t. relatie mens en natuur.