Marion Oudhoff

Marion Oudhoff

Cuisine d’ Amis, Bourgogne/France |

Ik heb al aardig wat cursussen gedaan op het vlak van medicinale planten (praktische en online) en doe zelf al heel wat jaren aan wildpluk. Dus ik twijfelde of ik zou meedoen; geen moment spijt van gehad! Ik had gekozen voor de online-herfst-editie. Ik heb nieuwe onderwerpen geleerd, o.a. de inhoudsstoffen zijn me eindelijk wat beter op mijn netvlies gekomen- en nu daar blijven a.u.b.. Ook de cosmetische informatie vond ik een ontdekking.

De leerstof wordt mooi in modules aangeboden. Er zijn leuke, en grappige opdrachten. En wat een prachtige recepten geeft Nele mee. Ik als kookgek heb er inspiratie uit opgedaan.

Een online cursus heeft het risico in zich dat er soms minder interacties zijn dan je zou wensen met mede-cursisten, maar daar ben je dan zelf bij en Nele biedt alle randvoorwaarden aan om een actieve groep te worden.  En Nele zelf is behalve een vakvrouw ook een bijzonder mooi mens. Zo zie je ze niet vaak langskomen. Altijd snelle en positieve terugkoppelingen. Merci Nele, ook uit het verre Frankrijk heb ik genoten van jouw cursus! Hoop je nog eens tegen te komen in dit mooie vakgebied.