Nathalie Ghequiere

Herboriste en plan-t-trekker bij Nathurel (België) |

Ik ben net helemaal door je cursus Making sense(s) of herbs heen. Goed voor een samenvattend meeneem-boekje van zo’n 110 pagina’s en een cursus ‘basisdocumenten’ die hier bijna wekelijks als een soort naslagwerk uit de kast wordt gehaald bij ingevingen of hersenspinsels. Er nu mee ‘klaar’ zijn, zou dan ook een geweldig understatement zijn – er is alleen maar een pak enthousiasme aangewakkerd en vooral heel veel ‘goesting’ om er verder mee aan de slag te gaan. Er is een bestelling harsen onderweg en pigmenten van allerlei slag, geïnspireerd op jouw recepten en inhoud maar met een eigen twist. Dat worden mijn eerste concrete experimenten dit jaar en ik kan niet wachten om er in te vliegen.

Hoe meer cursussen ik volg, hoe meer alles in mekaar past. Heerlijk hoe ingenieus complex en tegelijk ook heel logisch de plantenwereld in mekaar zit. En vooral ook: het stopt eigenlijk nooit. Dat is een geweldige geruststelling als je erdoor gebeten bent.

Ik kijk geweldig uit naar onze ontmoeting in mei. Naar jou als inspiratiebron en naar gelijkgestemden om van gedachten te wisselen want ook die verbinding heeft vaak alleen maar een magisch effect.

Dankjewel om al dat moois te willen delen. Het is een pareltje en ik ben heel erg dankbaar dat ik ervan mocht en nog steeds mag meegenieten.