Saskia S.

Heerlijk hoe gestructureerd je alles onder woorden hebt kunnen brengen. Mijn complimenten voor het maken van zo’n complete cursus. Met name de lessen over de inhoudsstoffen vind ik heel fijn. Helder en duidelijk met toch een flinke portie diepgang. Een mooie basis voor nu en vooral ook praktisch om regelmatig nog in te neuzen.
Ik ben lekker met de verschillende recepten aan de gang gegaan en heb mijn eerste maceraten, tincturen en zalfjes gemaakt. Het geeft zo veel voldoening om deze prachtige producten te kunnen gebruiken. Door de wetenschappelijk onderbouwde informatie die je geeft, voel ik me zeker van mijn brouwsels.
Ik ben heel blij dat ik jou destijds telefonisch gesproken heb, waarna ik de knoop door heb kunnen hakken en mag genieten van de prachtige reis die ik nu maak. Ik heb de smaak goed te pakken en ga er zeker mee verder om de prachtige kruiden die de natuur schenkt nog meer in mijn leven te integreren. Dank je wel voor het heerlijke enthousiasme en de mooie energie die je in jouw cursus hebt gestopt. Dat straalt er absoluut vanaf.