Wilma Kieft

Eigenaar Wilma Kieft Voetverzorging |

Ik heb de twee workshops Dagcrème en Gezichtsserum en Natuurlijke Deodorant van Scent & Spice meegedaan. Ik ben echt súper enthousiast over de producten! De deoroller is heerlijk verfrissend. Geen angst dat ik gedurende de dag alweer het gevoel heb dat ik bezweet ruik. En het fijne is dat er geen schadelijke ingrediënten in zitten.

Het serum gebruik ik ‘s avonds voordat ik de crème op mijn gezicht smeer. Dit serum hydrateert en houdt de huid soepel. Ik heb er ingrediënten aan toegevoegd die mijn mooie, rode blosjes op de wangen onder controle houden.

De dagcrème is ook te gebruiken als nachtcrème. Dit is een hele fijne en rijke crème die snel in de huid trekt, waardoor mijn huid altijd zacht aanvoelt. Waar eerder mijn gezicht altijd trekkerig en droog aanvoelde na de nacht, is deze nu zacht en soepel. En dat al na twee weken!

Deze workshop is voor mijn praktijk ook nog eens heel waardevol geweest, omdat ik met het recept van de crème de komende periode ga experimenteren om een mooie basiscrème te maken voor voeten en handen. Naast andere producten die al in mijn assortiment zitten, is dit een prachtige aanvulling op de lijn van mijn zelfgemaakte producten. Deze basiscrème kan ik per persoon ter plekke aanvullen met essentiële olie aangepast op de persoon. Ieder zijn/haar eigen crème naar behoefte! Ik ga me zeker niet vervelen de komende periode!