Stel je voor, je koopt een magische doos. Vol spanning open je het touwtje en werpt er een blik in. Een wolk van geuren komt je tegemoet. In de doos zit een overvloed aan kruiden, bijzondere ingrediënten en een belevenis. Een belevenis die jouw wereld extra mooi maakt. Je wordt meegenomen op een kruidige reis naar nieuwe mogelijkheden, naar kleine momenten van geluk, naar time-outs voor jezelf, naar creatieve hoogtepunten, naar interessante weetjes over kruiden, naar aandacht voor je omgeving, naar meer sprankeling in je leven. Hier was je aan toe. Je snuift de betoverende geur nog een keer op, sluit je ogen en laat je meevoeren…

Wat is een Kruidige Doos?

belevenispakket kruidenEen Kruidige Doos is tegelijkertijd een speelse kruidenervaring, een minicursus, een doe-het-zelfpakket, een verwennerij, een mindfulnesstraining én een mysterieuze doos vol ingrediënten om thuis culinaire, medicinale of cosmetische kruidenactiviteiten uit te voeren. Het luxe pakket met hoogwaardige ingrediënten wordt aan je deur bezorgd. Vervolgens schrijf je je in op de online omgeving van Scent & Spice om een handleiding, instructie- en inspiratievideo’s en andere extra’s, zoals recepten of geluidsfragmenten, te downloaden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen om hoestsiroop of handcrème te maken, of misschien wel limoncello, kruidenthee of insectenzalf. Laat je verrassen door een Kruidige Doos als je interesse hebt in kruiden en natuurlijk leven en wilt proeven van de sfeer bij Scent & Spice of als je op zoek bent naar een origineel cadeau.

 

Het is een belevenis die al je zintuigen prikkelt.

Ik wil jou inspireren tot een natuurlijk en sprankelend leven met meer aandacht, plezier en tijd voor jezelf. Ervaar hoe het is om te Genieten met een grote G, stressloos te leven en te ondervinden dat je tijd genoeg hebt om gelukkig te zijn, zelfs als het druk is. Een Kruidige Doos is een bijzonder cadeau voor jezelf, maar ook voor een goede vriendin, je moeder of een jarige collega. Het is een belevenis die al je zintuigen prikkelt. Laat je meevoeren door de geur van winterse kruidenthee, knisperende zaden in je vijzel, het frisse gevoel van Goudsbloemcrème op je gezicht of de smaak van zelfgebakken brownies met Rozenganache. Kruid je leven op een concrete manier!

Welk resultaat kan je verwachten?

Een Kruidige Doos breidt je kennis over het gebruik van kruiden uit en leert je kruiden op allerlei manieren toepassen. Je ervaart hoe heerlijk het is om ambachtelijk, creatief en rustig bezig zijn, met je handen in de kruiden, tussen hemelse geuren en texturen. Toch ligt de echte meerwaarde niet in het maken van de specifieke kruidenproducten, maar in de manier waarop je dat doet, met aandacht en liefde voor jezelf en je omgeving. Als je tijd voor jezelf creëert, leer je beter omgaan met spanning en stress. Het zorgt ervoor dat je met plezier en opgeladen naar je werk gaat en een vrolijke en ontspannen collega, partner of vriend(in) bent. Daarnaast spreek je door de opdrachten hersendelen aan die normaal mogelijk minder aan bod komen. Daardoor word je creatiever en leer je out-of-the-box denken. Dit creëert ruimte om oude patronen te doorbreken en nieuwe dingen te proberen. Zo wordt de wereld weer een vat vol mogelijkheden, kleur en flow.

 

Geniet met kruiden en laat je leven weer stromen!

Een kruidenbelevenis op maat

Ben je op zoek naar natuurlijke producten of kruidige relatiegeschenken op maat, voor je bedrijf, bruiloft of evenement? Er is heel veel mogelijk!

Een ontspanningsthee als afsluiter van je yogalessen?

Badbonbons voor in de goodiebag van je prachtige evenement?

Een proeverij van zelfgemaakte likeuren voor het bedrijfsuitje?

Kruidenzeep voor de toiletruimte van je coachingsbedrijf?

Geurig badzout dat speciaal ontworpen is voor jouw spa?

Massageolie met een eigen geursamenstelling voor je massagepraktijk?

Kruidensnoepjes voor op de balie van de receptie?

Een kruidig eindejaarsgeschenk voor je werknemers?

Wil je liever zelf aan de slag, maar heb je inspiratie of recepten nodig? Boek dan een inspiratiegesprek!

Vraag hier naar de voorwaarden!