Anya van der Linden

Natuurvoedingsadviseur bij Spices and Plants |

Dat je de cursus met veel liefde en inzet gemaakt hebt, is goed te zien. Ik geniet er enorm van. Op alle fronten. De theoretische stukken, maar zeker ook alle praktische toepassingen en alle recepten die je geeft. Ik zou willen dat ik niet hoefde te werken. Dan kon ik er de hele dag mee bezig zijn.

En wat een berg werk heb je in de cursus gestopt. Waanzinnig! Ik vind het fijn dat je een combi theorie en praktijk aanbiedt. Het leukst vind ik de recepten, om alles te maken. Maar dat het ondersteund wordt door theorie vind ik ook super prettig. Ik houd er van om te begrijpen wat ik doe.

De aanvullende opdrachten vind ik erg leuk bedacht. Omdat ze best wat tijd kosten, doe ik ze niet allemaal even trouw, maar ik vind het leuk om steeds weer vanuit een andere invalshoek met planten bezig te zijn.

De vertaalslag is hier in huis goed te zien. Mijn aanrecht staat vol potten en flessen en bij een aantal leveranciers kennen ze mijn naam intussen ook wel. Momenteel staan er een paar oliemaceraten in mijn droogoven. Er zijn zo’n drie verschillende likeuren in wording en een fire cider. Ik heb meerdere lippenbalsems en een gezichtsreiniger gemaakt (deze zijn hier thuis enthousiast ontvangen). Ik ga ook proberen dagcrème en serum te maken. En zo zijn er nog veeeeeel meer dingen die ik wil maken. Mijn hoofd duizelt er af en toe van.

De praktijkdagen vind ik super gezellig en heel inspirerend. En dank je wel ook voor de fantastische verzorging van deze dagen, met al het lekkere eten en drinken.