anonieme profielfoto

Constance Melissen

Jouw cursus is met heel veel liefde gemaakt en dat merk ik aan alles: van de fotografie waar de liefde vanaf spat tot de uitgebreide uitleg overal bij.  Maar ook van de lekkere dingen die je maakt voor een cursusdag en waarvan je de recepten met ons deelt. Ik vind het heerlijk om er te zijn. Het enige wat jammer is, is dat er maar 4 cursusdagen zijn.

De Zoomsessies met de computer zijn niet aan mij besteed: mijn computeruitrusting is net niet goed genoeg. Wel vind ik het fijn om later de opname te kunnen terugzien.

Wat ik leuk vind, is dat ik in eigen tempo door het cursusmateriaal struin. De ene keer weer even op zoek hoe ik de pesto ook alweer moest maken, tot het opzoeken waar ik bepaalde materialen kan kopen, tot de uitleg hoe ik een bereiding kan maken. Er gaat wel een wereld voor mij open. Wat is de natuur toch prachtig!

Ik ben veel dingen aan het uitproberen. Daarnaast lees ik ook andere boeken waar alles net op een ander manier beschreven wordt en wat mij blij maakt omdat ik ineens snap wat er staat. En dat komt echt omdat jij het heel duidelijk hebt uitgelegd!