Jacqueline van Liere – Rijnsburger

Internationaal directeur Home of Change |

Wat vond ik het heerlijk om de cursus Making sense(s) of herbs te doen en wat heb ik genoten. Alles wat je deelt, voelt als leven, als vonkjes die een groter vuur doen ontbranden, als vuurtjes die een langs een pad vol ontdekkingen leiden. Ik heb geen idee of je weet hoe krachtig je bent, hoe krachtig jouw boodschap en hoe levensveranderend jouw kijk op kruiden en op de wereld is.
Deze cursus is verrassend, diepgaand en verrijkend.
Ik ben natuurgeneeskundig klinisch kruidengeneeskundige en aromatherapeut en voor ik me inschreef heb ik getwijfeld of ik veel nieuwe dingen zou gaan leren. Trust me, I did! Ik raad elke kruidengeneeskundige, natuurgeneeskundig therapeut, maar ook arts aan om deze cursus (die ik eerder een opleiding vind) te doen en alles eruit te halen wat erin zit.
Wat je met deze cursus neerzet, vind ik ongelooflijk sterk. Het bekrachtigt, zet aan het denken, creëert een groter ontzag voor de schepping, stimuleert om nog meer uit jezelf te halen en altijd te blijven leren en ontdekken. De kennis, kunde en ervaring die je deelt, zijn ongekend, voor zowel beginners als gevorderden op het gebied van kruiden en de ontelbare mogelijkheden die er zijn om deze medicinaal, cosmetisch en culinair te gebruiken.

Ik vind dat je een geweldige complete training hebt neergezet en eerlijk gezegd denk ik dat je meer geld mag vragen…. Dat mag ook wel eens gezegd worden 🙂