Jeroen Veulemans

Ik vind de zelfstudievariant van de cursus Making sense(s) of herbs heel goed. Je bent een excellente lerares en brengt alles met een grote deskundigheid, zorgvuldigheid, openheid en een mooie stijl. Dat er audiobestanden bij zijn, vind ik erg handig. Zo durf ik ook luisteren terwijl ik hout stapel bijvoorbeeld. En je kan ook meerdere keren luisteren.
Alle geschreven lessen vind ik zeer goed en mooi gemaakt. Je inhoudsstoffenverhaal heeft me geholpen in mijn eerste examens inhoudsstoffen en kruidenleer van de herboristenopleiding die ik volg.
De etnobotanie interesseert me ook erg en ik vind deze invalshoek een grote meerwaarde. Het is heel fijn dat je evenzeer verwijst naar een youtube fimpje of docu en dat experten in bepaalde thema’s aan het woord komen. Knap en een meerwaarde.
Je plantportretten vind ik echt klaar en duidelijk en heel mooi vorm gegeven. Je geeft doe-opdrachten en creatieve opdrachten en dat vind ik erg waardevol. De opdrachten zijn helder en niet te moeilijk, waardoor de stap niet groot is.
Ik kan waarschijnlijk nog wel even doorgaan, maar ik ga je voor nu gewoon al bedanken. De cursus is ook zijn centen waard vind ik! Ik kijk er verder naar uit om de cursus helemaal af te werken.