suze latina

Suze Latina

Orthomoleculair adviseur |

De workshop Natuurlijke Deodorant werd op een zonnige zondag gegeven op een prachtige locatie in Renkum, rustig in de natuur. De grootte van de groep was perfect, niet te groot. We werden hartelijk verwelkomd door Nele, en de hele workshop had een professionele, maar ook een huiselijke sfeer. Nele weet erg veel over het onderwerp, staat open voor vragen en voor feedback. Ze nam tijdens de bereidingen echt de tijd om zoveel mogelijk individuele hulp te geven aan iedereen. Ze deelt zoveel informatie met haar deelnemers!

De samenstelling van de deelnemers van de workshop was zeer divers. Zo krijg je ook veel kennis en informatie van anderen, maar ook veel “ervaringsdeskundigen”. Deze workshop lijkt me erg leuk om in groepsverband te volgen, bijvoorbeeld als dagje uit met collega’s.

Verder kan je thuis alles rustig nalezen via de online leeromgeving. Ik ben erg nieuwsgierig geworden en wil zeker andere workshops gaan volgen, vanwege de kwaliteit en deskundigheid van de docente. Zo hoop ik meer toegevoegde waarde te geven aan m’n praktijk als orthomoleculair adviseur.