W.T.

Ik ging steeds in hetzelfde kringetje rond en was in het zorgen voor de ander mijn eigen spoor kwijt geraakt. Ik wilde graag het leven kunnen leiden dat mij recht doet en had behoefte aan een nieuwe koers. Ik zag in Nele een mooi voorbeeld van hoe je vanuit je eigen kracht en kwaliteit een leven en bedrijf opbouwt en wilde graag van haar leren.

Ik zou het programma (Noot: het programma Spice Up! dat de basis heeft gevormd van het programma REWILD!) aanraden aan iedereen die zoekt naar inspiratie, inzicht en een uitgebreide toolbox om zelf mee aan de slag te gaan. Ik noem het “Nele’s magical toolbox of happiness”. Het programma heeft een heldere structuur en opbouw en neemt je stap voor stap mee op weg naar een daadkrachtiger, gerichter levenshouding. Je bouwt aan een vrijere en puurdere versie van jezelf en je dromen. Door nieuwe inspiratie en aandachtspunten aan te scherpen vormt zich een andere mindset. Je wordt gestimuleerd om je intuïtie aan te zetten en voluit te leven. Een half jaar privé Happinez in groepsverband.

Ik vind Nele heel aardig. Ze heeft een mooie mix van afstand en nabijheid en ze gaat respectvol om met de cursisten en het groepsproces. Ze is gepassioneerd en verzorgt alles tot in de puntjes. Als ze aan het coachen is, is ze heel helder en spot-on en zie je haar volle potentieel.

Noot: wegens de persoonlijke aanpak van dit programma zijn de recensies ervan geanonimiseerd.