Online cursus in groep

De kruidige variant van de cursus Making sense(s) of herbs is een de online kruidencursus is beschikbaar via een online leeromgevingonline kruidencursus die georganiseerd is binnen een professionele online leeromgeving. Vanaf het moment van inschrijving krijg je permanent en onbeperkt toegang tot deze leeromgeving. Op 11 september 2024 kom je in een online groep van enthousiaste kruidenliefhebbers terecht, waarmee je een paar maanden samen optrekt. Dat is niet alleen gezellig, maar het geeft je ook de kans om van elkaar te leren, recepten uit te wisselen en gezamenlijke projecten aan te pakken of wandelingen te organiseren. Daarnaast heb je de mogelijkheid om aan mij alle vragen te stellen die je hebt, onder andere via online vraag- en antwoordsessies. Ook na het begeleide groepsgedeelte van de cursus blijf je toegang houden tot de online leeromgeving. Bovendien kan je al het schriftelijke materiaal downloaden en/of printen, zodat je er ook offline toegang toe hebt.

 

De cursus bestaat uit een aantal onderdelen:

Online leeromgeving

De online leeromgeving omvat alles wat in de pittige variant zit, dus schriftelijke lessen, video’s, audiobestanden, plantportretten, receptenboeken, praktijkopdrachten, toetsen en vragen.

Online vraag- en antwoordsessies in groep

Ik organiseer ongeveer elke 2-3 weken online vraag- en antwoordsessies, waarin je vragen kunt stellen. Ik doe dit in groep, zodat je ook kunt leren van vragen die anderen hebben. Op die manier ontstaat er ook een groepsgevoel en vind je wellicht gelijkgestemde maatjes om er bij jou in de buurt samen op uit te trekken. De sessies vinden afwisselend op dinsdag- en woensdagavond plaats. Er bestaat altijd de mogelijkheid om op vraag van de groep extra avonden in te plannen, zodat er voor iedereen genoeg aandacht is. De sessies worden opgenomen en als video’s in de online leeromgeving geplaatst, zodat je ze terug kunt kijken als je er een keer niet bij kunt zijn.

Online communityervaringen met smeerwortelzalf

In de online leeromgeving kan je informatie met andere deelnemers uitwisselen. Je kunt er vragen stellen, recepten delen, ervaringen uitwisselen, tips geven, resultaten van opdrachten laten zien, en foto’s of video’s posten. Ik deel er zelf ook bijkomende informatie die ik in de loop van de cursus tegenkom.

 

EXTRA BONUS!

Ik organiseer een online kennismakingsessie voor alle mensen die de kruidige of hartige variant van de cursus volgen. Je kunt er de andere deelnemers leren kennen. De sessie staat in het teken van kennis over en genieten van kruiden. De kennismakingssessie is op woensdagavond 11 september.

 

Materialen om thuis recepten te maken zijn niet bij de cursus inbegrepen.