Wat heb je nodig?

zevenblad pannenkoekjes

  • Pannenkoekenbeslag naar keuze
  • 200 g jonge blaadjes van Zevenblad
  • 2 uien
  • 2 tenen knoflook
  • 2 tl venkelzaad
  • 4 kardemompeultjes
  • 2 el walnoten
  • 50 g milde blauwe kaas
  • Roomboter of kokosolie
  • Zwarte peper en Keltisch zeezout naar smaak

Aan de slag!

Rooster de venkelzaadjes in een droge koekenpan. Maak het pannenkoekenbeslag en voeg er het venkelzaad aan toe. Bak de pannenkoekjes en houd ze warm. Roerbak ondertussen de ui met de knoflook en kardemom in boter of olie. Voeg het Zevenblad tot en roer tot het geslonken is. Voeg de kaas toe aan het Zevenblad en laat smelten. Voeg als laatste de walnoten toe en kruid af met peper en zout. Serveer het Zevenbladmengsel op de pannenkoekjes.

Deel dit op

Schrijf een reactie